Strande Boston


 

Find ud af hvor de gode strande er i Boston

Boston er en af USA's store havnefront byer, som ligger lige på Boston Harbor og lige nord for smukke Cape Cod. Selvom der ikke er nogen gode strande midt i byen, er der nogle dejlige havnefront distrikter, og masser af Bostons strande ligger lige nord eller syd for byen og du kan enten komme derhen med bil eller offentlig transport på kort tid.

Revere Beach

Bare et par miles nord for Bostons centrum ligger denne lange strækning af sandstrand, som blev oprettet som den første offentlige strand i USA i 1896. Stranden er utrolig populær hos familier og badende om sommeren, da det har en hyggelig atmosfære og har sjove strandaktiviteter. Ved stranden kan man også finde hoteller og restauranter. Man kan komme derhen via T Blue Line på Revere Beach Station.

Singing Beach

Gemt væk i en stille bugt på Bostons nordkysten, ligger denne vidunderlige strand, som er en lille skjult lokal hemmelighed. Stranden ligger i nærheden af Manchester, og bliver kaldt Singing Beach pga. af dens særlige kvalitet af sand, som producerer en surrealistisk fløjtende eller syngende lyd, når det blæser. Singing Beach er populær blandt de lokale teenagere, der kommer for at lave bål på efterårsaftener. Det er et godt sted at bade om sommer og giver også en naturskøn tur langs sandet.

Cape Cod

Cape Cod strækker sig syd og vest for Boston. The Cape som lokalbefolkningen kalder stranden, har mange vidunderlige strande på begge sider af sine kyster, hvoraf de fleste tilbyder den typiske New England udsigt over stranden med sand, totter af græs og fantastiske bølger. Hyannis er et godt sted at starte, du kan eventuelt tage på udflugt med bil.

Nantucket Island og Martha's Vineyard

Disse to ligger ud af Massachusetts 'sydkyst og er to af de mest berømte øer i hele USA. Den største af de to som er Martha's Vineyard har længe været et populært feriested for honoratiores og politikere, mens Nantucket tilbyder en mere boheme stemmening med sine standbarer og cykelstier. Begge øer tilbyder en land strækning af sandstrande og er tilgængelige med færge fra Boston og forskellige steder langs Cape.

Elverbrn legetj