Boston shopping


Find de gode steder at shoppe i Boston

Shopping i Boston er en sand fornøjelse, da byen er fyldt med shopping muligheder, lige fra europæiske gågader til store indendørs indkøbscentre. Der er også masser af souvenirs, som du kan bringe med hjem til at huske din rejse i Boston.

Personer med et øje for mode, skal tage direkte hen til Boston's mest fantasifulde shopping område, Newbury gaden. Denne gade som er sprængfyldt med mode, stækker sig langs Boston Public Gardens og gennem Back Bay kvarteret. Eksklusive butikker, designer tøj og dyr indrettet butikker findes i stueetagen i det traditionelle 19. århundrede sandstensbygninger på begge sider af Newbury gaden. Hvis du vil have et lille kig på designer tøj lavet i Boston, (3. fl, 91 Newbury St.. +1 (617) fra 262 til 2.100; www.danielacorte.com) så tage hen til Daniela Corte eller Maha Barsom (127A Newbury St.; +1 ( 617) 247-1130; www.mahabarsom.com).

Downtown Crossing er en anden populær shopping område i Boston, placeret langs den orange og røde linje af "T". I blandt udvalget af butikker som ligger langs denne gade, som altid er fyldt med mennesker, kan du finde Macys og Borders Books. Du vil også finde mange lokale smykker butikker og stormagasiner her, og det er et populært sted for lokalbefolkningen til at gøre deres juleindkøb.

Hvis der er én souvenir fra Boston, som du bliver nødt til at købe, er det den berømte T-shirt fra Harvard University. De er ikke svære at finde i Boston, men hvis du ønsker at få en ægte, skal du gå til universitetets boghandel, Coop (Harvard Square, 1400 Massachusetts Ave. +1 (617) 499-2000; www.thecoop.com).

Elverbrn legetj