Boston Natteliv, Cafe og Resturant


 

Boston Natteliv

Boston har en bred vifte af spisemuligheder, der består af alt, lige fra fantastiske, fremadrettet tænkende kokke i 5-stjernede køkkener til gadehjørner boder med hjemmelavet mad. Ligeledes med Boston's natteliv, der er lang række muligheder - irske pubber, amerikanske barer og trendy lounges. Boston kan også prale af alle de musik koncerter der bliver arrangeret i løbet af året på mange interessante steder.

For at få en fornemmelse af, hvad Boston handler om, skulle du tage at prøve de traditionelle madretter fra Boston. Der er ingen bedre steder at gøre det end i Faneuil Hall. En favorit hos både turister og lokalbefolkning, er dette indendørs marked i nærheden af vandet, som giver et fantastisk udvalg af butikker, og madretterne som bliver serveret på øverste sal er rigtig lækre. Gå ikke glip af Stable Dish henne ved Boston Chowda (Faneuil Hall Colonnade, en (617) fra 742 til 4.441, www.bostonchowda.com)

Andre lækkerier i Boston omfatter Bagte Bønner og alle typer af fisk og skaldyr. Dets nærhed til Atlanterhavet sikrer, at der aldrig er mangel på frisk hummer, krabber, skaldyr og andre typer af fisk og skaldyr, og der er nogle utrolige fisk og skaldyr restauranter rundt omkring i byen. Sådan en slags restaurant er for eksempel Legal Sea Foods (Long Wharf, 225 stat St.; en (617) fra 742 til 5.300, www.legalseafoods.com), der nu har mere end et dusin restauranter rundt omkring i byen, der servere en utrolig bred vifte af fisk, herunder en forbløffende seafood bar med friske østers og muslinger.

Boston har ingen mangel på natteliv. Personer med en øre for klassisk musik kunne tage til en forestilling, spillet af Boston Symphony Orchestra, som ofte spiller klassikere på Symphony Hall (301 Massachusetts Ave. +1 (617) fra 266 til 1.492; www.bso.org ).

Med hensyn til barer og natklubber, er der flere distrikter i Boston, der tilbyder forskellige former for musik og stil. For eksempel, Allston / Brighton kvarteret som er kendt for sine studerende befolkning (takket være områdets nærhed til Boston University) og dens lange række af irske pubber. Ligeledes Cambridge over Charles River som har mange muligheder for sjov igennem nattens løb, lige fra hyggelige cafeer og boheme pubber til berømte diskoteker. Du kan også prøve at tage hen til Bull and Finch Pub (84 Beacon St.; en (617) fra 227 til 9.605, www.cheersboston.com), som man også kan få et glimts af i det amerikanske tv-show Cheers .

For levende musik, er der flere populære natklubber i Boston, hvor velkendt rock navne ofte optræder. Paradise Rock Club (967 Commonwealth Ave. +1 (617) fra 562 til 8.800, www.thedise.com) og Club passim (47 Palmer St., Cambridge, en (617) fra 492 til 7.679) er to af de mest populære steder i byen hvis man leder efter rock musik. Det vrimler også med diskoteker i Boston, for eksempel, Rygte, (100 Warrenton St., www.rumorboston, en (617) fra 422 til 0.045) som har en DJ som spiller de bedste hiphop sange i byen.

Elverbrn legetj