Hotel Boston

Find inspiration til Hotel i Boston

Da det er sådan et populært turistmål, er det ikke et problem at finde et hotel i Boston. Byen er hjemsted for utallige vidunderlige overnatningsmuligheder, lige fra vandrehjem til femstjernet hoteller. Der er et hotel til ethvert budget i Boston. Hotellerne er spredt rundt i byen, men da det er sådan en kompakt sted med gode offentlige transportforbindelser, kan det ikke gå galt. Der er mange gode hoteller langs Bostons østlige havnefront område, mens de lidt billigere overnatningsmuligheder kan findes gemt væk i byens etniske kvarterer som i Chinatown og i den nordlige ende af byen.

Søg på hotel i Boston, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Boston

The Ritz-Carlton, Boston Common - Hotel Boston

10 Avery Street, en (617) fra 574 til 7.100
Denne femstjernede hotel har udsigt over Boston Public Gardens, der giver en særlig charme og hyggelig atmosfære. Hotellet blev renoveret i 2008, mange af værelserne har udsigt over haven og byen, og er indrettet med enkle moderne møbler, luksus senge og rummelige badeværelser. Plus alt det, har hotellet også en deluxe fitness center til gæsternes brug, og to restauranter som serverer fornem mad. Deluxe dobbeltværelser starter ved 395 dollars.

The Langham - Hotel Boston

250 Franklin Street, en (617) fra 451 til 1.900
Langham ligger på den historiske Franklin gade midt i Bostons centrum. Dette hotel tilbyder den type tjeneste og stil som den er kendt for i sine andre hoteller i hele verden. Dens beliggenhed er i en gammel rød sandsten bygning, og hvert værelse har traditionelle møbler, men med smagfulde skær af farve fra sengene og tapetet Hotellet har også en café, eksklusivt restaurant samt et fitnesscenter (med pool) og kinesisk stil spa. Classic Queen værelser starter ved 295 dollars.

The Colonnade Hotel - Hotel Boston

120 Huntington Avenue, en (617) fra 424 til 7.000
Dette designer hotel ligger i den glamourøse Back Bay kvarter, hjem til Boston's mest moderne butikker. Hotellet har et skandinavisk design æstetik, der bygger på dæmpede toner og rene, moderne linjer i sin indretning og god atmosfære. Deres Franske brasserie er meget kapret, og deres tagterrasse med pool er den eneste af sin slags i byen. Deres "Luxe Double" værelser starter ved 269 dollars.

Liberty Flåde af Tall Ships - Hotel Boston

67 Long Wharf, en (617) fra 742 til 0.333
Denne helt unikke vandrehjem er placeret på en autentisk historisk skib, Schonner Liberty Clipper. De seks hytter der er på skibet lejes ud til indkvartering, og da skibet faktisk sejler i løbet af dagen, kan man bogstaveligt talt sige at dit værelse forlader byen ca. kl. 8.00. Der er tre fælles badeværelser om bord, og morgenmad serveres hver morgen. Senge i delt dobbeltværelse er 55 dollar.

 

Elverbrn legetj