Golf Boston


Spil Golf i Boston

Der er masser af golfbaner i og omkring Boston for at tilfredsstille alle typer golfspillere. Byen har et subtropisk klima med en meget varm og fugtig sommer og masser af grønt. Pga. af en lang række strande og havne gør golf i Boston en fornøjelse. De fleste af Bostons golfbaner ligger en kort afstand uden for byen, men er let tilgængelig med bil eller offentlig transport.

William J. Devine Golf Course - golf bane Boston

1 Circuit Drive, Dorchester, en (617) fra 265 til 4.084; www.cityofbostongolf.com
Denne utrolige golfbane i Franklin Park er USA's næstældste golfbane og en af Bostons hjemmevævede favoritter. Den åbnede i 1896. Denne 18-hullers, par-72 bane golfbane byder på et bredt, velplejede fairways gennem flot landskab, der er særlig smukt i efteråret. Priser for besøgende er omkring 45 dollar.

George Wright Golf Course - golf bane Boston

420 West Street, Hyde Park, en (617) fra 364 til 2.300
Designet af Donald Ross og åbnede i 1938. Denne golfbane ligger i byens grønne Hyde Park kvarter. Den 18-hullers par-70 golfbane har lange fairways, der er udfordrende for alle niveauer af golfspillere. Priser for besøgende er på 45 dollar.

The Country Club Brookline - golf bane Boston

191 Clyde St., Chestnut Hill, en (617) fra 566 til 0.240 ekst. 600; www.tcclub.org
Denne golfbane som ligger i toppen af Chestnut Hill i Boston's, er den ældste Country Club i U. S og en af de største i det nordøstlige. Som en af de første klubber i USA Golf Association, har Country Club Brookline været vært for 15 sanktionerede turneringer, inklusive tre amerikanske Open and a Ryder Cup. Besøgende er velkommen til at spille på de 27 huller baner, men skal kontakte klubben direkte for at bestille tid.

Tedesco Country Club - golf bane Boston

154 Tedesco St., Marblehead, en (781) fra 631 til 2.803; www.tedescocc.org
Denne golfklub ligger i den dejlige badeby Marblehead, og er en anden meget gammel klub, som åbnede i 1903. Den udfordrende 18-hullers par-70 bane er en naturskøn tur gennem grønne haver og langs enestående omgivelser ved havet. Gæster er velkomne, men skal kontakte klubben direkte for at bestille tid og hører om priserne.

Elverbrn legetj