Biludlejning Boston

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Boston
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Boston

 

Information omkring biludlejning Boston

Før du beslutter dig for at leje en udlejningsbil i Boston, bør du vide, at køre i Boston kan være forfærdeligt. Byen lider under en mangel på byplanlægning, der har resulteret i små, overfyldte veje, der er næsten umuligt at manøvrere. Parkering er dyrt og svært at finde i byens centrum, og de fleste hoteller tilbyder ikke parkering. Desuden er befolkning i Boston kendt for at være ekstremt aggressive når de er ude at køre, hvilket gør vejene endnu mere skræmmende for en besøgende. En gammel ordsprog i Boston som refererer til byens små veje, lyder sådan: "Du kan ikke komme dertil herfra!"

Boston har også et imponerende offentligt transportsystem, der dog er gammel og måske ikke altid til tiden, men meget ren og nyttigt, især for den besøgende. Netværket består af en metro kendt som "T", samt busser og pendler skinner.

Med det i baghovedet, er det naturligvis muligt at leje en bil i Boston's Logan Lufthavn. Der er mange biludlejningsfirmaer, både lokale og internationale som tilbyder en bred vifte af udlejningsbiler, både økonomi og luksus. Mange af de kendte internationale mærker er til stede, herunder Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Shuttle busser som kører dig til udlejningsbil kontorerne, er lige udenfor hvor du tager imod din baggage.

For at komme ud af Logan Lufthavn i bil er en vanskelig opgave. To ruter fører hen til byens centrum, såvel som et utal af andre mindre veje, men den bedste måde er at følge enten Route 1A (til centrum) eller I-90 (Massachusetts Turnpike), som begge involverer en tur gennem tunneler.

 

Elverbrn legetj