Attraktioner i Boston


Mange attraktioner i Boston

Der er mange af vidunderlige attraktioner i Boston, lige fra de historiske steder i den amerikanske revolution til moderne lækkerier som Boston Museum of Fine Arts og den fantastiske New England Akvarium. De fleste af de mest populære attraktioner i Boston ligger i gåafstand fra hinanden, hvilket gør byen et yderst charmerende sted at besøge, og nemt at komme rundt i.

Freedom Trail  

Freedom Trail er en af de mest populære attraktioner i Boston. Det er en 2,5 mi (4 km) lang vandre sti, der fører de besøgende gennem byens historiske hjerte til de fleste af sine største attraktioner. Starter med Boston Common, byens smukke offentlig park, du vil også komme forbi Old North Kirken, Paul Revere's hus, Old State House og Faneuil Hall / Quincy Marked. Den virkelig eventyrlystne rejsende kan trek over en bro for at se USS Konstitution og Bunker Hill Mindesmærke. Stien er markeret med en rød linje malet på fortovet, og det er gratis at gå der.

Museum of Fine Arts  

Museum of Fine Arts o åbnede oprindeligt i 1876 og flyttede til sin nuværende placering på Huntington Avenue i 1909. Boston Museum of Fine Arts er et af de største kunstmuseer i USA. Dette museum er hjemsted for kunstværker malet af meget kendte kunstnere såsom Monet, John Singer Sargent, Van Gogh, Cézanne og Winslow Homer, og museet er også kendt for sin utrolige samling af egyptiske kulturgenstande og tidligere amerikanske møbler. Museet er åbent hver dag fra 10:00 indtil 16:00, og hver onsdag og torsdag indtil kl. 21:30. Voksen billet koster 20 dollars.

Boston Common og Public Gardens  

Boston Common var bygget i 1634 og er en af de ældste offentlige parker i Amerika. Derefter blev Public Gardens bygget senere, i 1837, og de åbnede som den første offentlige botaniske have i USA. Boston Common breder sig i en ujævn trekant og er kendetegnet ved sine brede åbne plæner og på kryds og tværs fortove, og er adskilt fra den pæne, frodige Public Garden, da Charles gaden er imellem dem. En populær turist tidsfordriv er at leje en af de 100-årige Swan Både og padle rundt i dammen omkring haven.

Fenway Park  

Ingen tur til Boston ville være komplet uden at tage til en baseball kamp på de ældste Major League stadion i landet, Fenway Park. Kendt for sin massive grønne græsplæne kaldt "Green Monster". Fenway åbnede i 1912 og har siden dengang været hjemsted for Boston yndlings sønner, Red Sox. Befolkningen i Boston er lidenskabelige omkring deres Red Sox og en kamp kan nogle gange blive lidt larmende. Den fornøjelse man får af at mærke den utrolige energi der er i sådan en historisk stadion er værd at komme for. Det er også muligt at få en rundtur i parken i de dage hvor de ikke spiller kampe. Billetter koster $ 12 – billetter og kan købes i enhver ”box office”.

Harvard University  

Med et enormt antal af universiteter, er Boston en af USA's bedste byer at studere i, og ingen steder er mere fremtrædende end Harvard. En tur gennem vedbend-dækkede murstensbygninger er en enestående mulighed for at se er en af USA's ældste og mest respekterede universiteter. Du kan også tage hen og besøge Massachusetts Institute of Technology (MIT), hvor nogle af de klogeste børn i verden prøver på at løse jordens mest vanskelige spørgsmål. Bagefter kan du eventuelt gå en tur gennem det farverige Harvard Square og stop for at købe en Harvard T-shirt i Coop boghandel.

Elverbrn legetj